A borvidék legrégebbi és legnagyobb szüreti rendezvénye!
ElolvasomEAT ART x Ruprecht László - Tavaszi ízek, édesvizi halak harmóniája
Légy részese egy igazán különleges gasztronómiai kalandnak Ruprecht Lászlóval, a stílusos vidéki éttermiség egyik legmeghatározóbb alakjával!

Időpont: 2025. április 26.
Helyszín: Barka Galéria Hotel és Étterem | Tállya
Téma: Tavaszi frissesség, vidéki konyhaművészet újragondolva
A menüben: Spárgás fogások, karalábé variációk, gombás kiegészítők, hazai halak izgalmas tálalásban
Az ételek, melyek elfogyasztásra kerülnek:
-Hideg előétel: pisztráng, újkaralábé saláta
-Kecsege, töltött tészta, friss spárgával

Időpont: 2025. április 26.
Helyszín: Barka Galéria Hotel és Étterem | Tállya
Egy este, ahol a tavasz legfrissebb alapanyagai kerülnek a középpontba – spárga, karalábé, erdei gombák, és persze a hazai édesvízi halak különleges feldolgozásban.
Amire számíthatsz:
• Szezonális alapanyagok kreatív, mégis hagyománytisztelő felhasználása
• Technikai trükkök és konyhai titkok László tolmácsolásában
• Interaktív főzés, közös tanulás és rengeteg inspiráció
• Kötetlen beszélgetés, ízek, illatok és jó hangulat
Téma: Tavaszi frissesség, vidéki konyhaművészet újragondolva
A menüben: Spárgás fogások, karalábé variációk, gombás kiegészítők, hazai halak izgalmas tálalásban
Gyere, főzz velünk, tanulj a legjobbaktól, és meríts inspirációt a magyar vidék ízeiből!
Az ételek, melyek elfogyasztásra kerülnek:
-Hideg előétel: pisztráng, újkaralábé saláta
-Kecsege, töltött tészta, friss spárgával
Ételeink mellé helyi borainkat fogyasztjuk, közösen. Főzzünk együtt – természetesen.
Kezdés időpontja: 15:00
Ételek, melyek elkészítésre és elfogyasztásra kerülnek majd: több infó később
Részvételi díj: 16.900 Ft / fő
Regisztráció: https://reservours.com/barka/events
Vendégeinket szeretettel várjuk szállodánkba, ahol kortárs művészeink által alkotott szobáinkban pihenhetnek
Szobafoglalás: https://barkahotel.hu/szobak/
Kapcsolat:
info@tokajartwine.hu | +36 70 323 9592
info@tokajartwine.hu | +36 70 323 9592